kupnja stana
Izvor: Dražen Žigić/Freepik
POTICANA STANOGRADNJA

Ako želite stan u Općini Dobrinj, ispunite anketni upitnik

Općina Dobrinj svim zainteresiranim građanima s prebivalištem na području općine nastoji osigurati rješavanje stambenog pitanja putem Programa poticane stanogradnje (POS) koji se provodi u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).

Radi uvida u potrebe građana i boljeg planiranja načina realizacije Programa provodi se anketa o interesu stanovništva za korištenje nekog od programa poticane stanogradnje. Provedbom ankete utvrdit će se postoji li objektivna potreba i interes za daljnjom realizacijom Programa.

Aiko ste zainteresirani za rješavanje svog stambenog pitanja putem programa poticane stanogradnje, ispunite anketni upitnik te ga dostavite poštom ili neposredno u prijamnu pisarnicu Općine Dobrinj najkasnije do 24. lipnja 2024. godine na adresu:

  • Općina Dobrinj
  • Dobrinj 103
  • 51514 Dobrinj
  • s naznakom „Anketni upitnik o interesu za korištenje programa poticane stanogradnje“.

Ili putem elektroničke pošte na e-mail adresu: margita@dobrinj.hr.

Anketni upitnik ispunjavaju punoljetne osobe s neriješenim ili neadekvatno riješenim stambenim pitanjem. U slučaju bračne ili izvanbračne zajednice, anketni upitnik ispunjava jedan bračni, odnosno izvanbračni drug.

Preuzmite Anketni upitnik, a sve dodatne informacije potražite na internetskim stranicama Općine Dobrinj.

Sadržaj podržava Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).

Pratite temu #POS i vjerujemo da ćete pronaći korisne informacije. Sretno!

Ne zaboravite se prijaviti i na newsletter ZGRADOnačelnik.hr-a kako bismo vas povremeno obavještavali o različitim događanjima koje organiziramo kao i drugim korisnim savjetima i informacijama povezanima s pravima i obvezama (su)vlasnika zgrada i kuća i lakšeg upravljanja i održavanja nekretnina.