Grad Rijeka
Izvor: ZGRADOnačelnik.hr, Grad Rijeka
DRŽAVNE NEKRETNINE

Država daje u zakup prostore u Zagrebu, Osijeku pa sve do Dubrovnika

Državne nekretnine d.o.o u prvom ovogodišnjem natječaju za zakup poslovnih prostora u vlasništvu države nudi 29 nekretnina, od kojih je 20 na kontinentu, a devet na obali. Rok za predaju ponuda je 8. travnja 2022.

Na natječaju su ponuđene atraktivne poslovne lokaciju u Zagrebu, Cresu, Osijeku, Dubrovniku, Novom Vinodolskom, Puli, Rijeci, Splitu i Umagu, a o kojim se točno lokacijama radi možete pogledati na web stranicama Državnih nekretnina.

Poslovni prostori koji su smješteni u nultim gradskim zonama Zagreba, Osijeka, Splita i Dubrovnika imaju i najveći početni iznos mjesečne zakupnine - 80 kuna po četvornom metru u Zagrebu pa sve do 980 kuna po četvornom metru u Dubrovniku. 

Poslovni prostori daju se u zakup u viđenom stanju. Svi zainteresirani prije predaje ponude mogu pogledati poslovne prostore između 28. ožujka i 1. travnja po rasporedu koji je objavljen u Javnom pozivu. 

Ponude je potrebno dostaviti osobno u pisarnicu ili poštom na adresu:

  • Državne nekretnine d.o.o.
  • Planinska 1
  • 10000 Zagreb

Javno otvaranje ponuda održat će se 8. travnja u 13:30 sati u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Sve detalje i potrebne zahtjeve možete pronaći na web stranicama Ministarstva.

Sve javne pozive, natječaje i projekte povezane s nekretninama koji se objavljuju u Hrvatskoj možete pratiti u podrubrici Projekti i natječaji.

Ne zaboravite se prijaviti i na newsletter ZGRADOnačelnik.hr-a kako bismo vas povremeno obavještavali o različitim događanjima koje organiziramo kao i drugim korisnim savjetima i informacijama povezanima s pravima i obvezama (su)vlasnika zgrada i kuća i lakšeg upravljanja i održavanja nekretnina.