Grad Dugo Selo
Izvor: Dugo Selo
JAVNI POZIVI

Dugo Selo - javite se za energetsku obnovu pročelja

Grad Dugo Selo rapisao je javni poziv za subvencioniranje energetske obnove pročelja stambenih objekata za 2021. godinu. Poziv je otvoren do 31.12.2021. ili do iskorištenosti raspoloživih sredstava.

Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava odnosno subvencioniranje energetske obnove pročelja postojećih stambenih i stambeno-poslovnihg objekata na području Grada.

Prihvatiljivi korisnici subvencije su fizičke osobe (građani) vlasnici i/ili suvlasnici (uz pisanu suglasnost svih suvlasnika) postojećih građevina na području Grada Dugo Selo s prijavljenim prebivalištem na adresi subvencioniranog objekta/građevine, uz uvjet da nisu ostvarili pravo za sufinanciranje za istu namjenu na istoj građevini iz drugih izvora tijela javne vlasti RH ili iz sredstava EU.

Maksimalna subvencija iznosi 35.000 kn po projektu, a uključuje i subvenciju za izradu glavnog projekta u maksimalno iznosu od 3.500 kn. Raspoloživa sredstva za ovaj poziv su ukupno 105.000 kn.

Poziv je otvoren do 31.12.2021. ili do iskorištenosti raspoloživih sredstava.

Cijeli javni poziv s popisom prihvatljivih troškova, potrebne dokumentacije i ostalo možete vidjeti ovdje, a priloge možete preuzeti ovdje.

Ako želite znati više o energetskoj obnovi kliknite ovdje.

Sve javne pozive, natječaje i projekte koji se objavljuju u Hrvatskoj možete pratiti OVDJE.