Grad Hvar
Izvor: https://pixabay.com/
POS STANOVI

Grad Hvar raspisuje prvi natječaj za program POS

Grad Hvar je raspisao prvi javni poziv za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na svojem području. Možete se prijaviti do 1. kolovoza 2021.

Krajem ožujka, a na temelju Odluke o uključenju Grada Hvara u Program društveno poticane stanogradnje i Odluke o uvjetima, mjerilima i postupku za utvrđivanje reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na području grada Hvara, Grad je raspisao Prvi javni poziv (natječaj) za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na svojem području.

Prvi rok za podnošenje prijava bio je 45 dana od dana objave Javnog poziva (natječaja) u dnevnim novinama (2. travnja), no on je produljen do 1. kolovoza 2021. što možete vidjeti ovdje.

Iz Grada napominju da će kriteriji ostati isti, ali će se voditi računa o načinu bodovanja u specifičnim obiteljskim situacijama. Detalje možete saznati ovdje.

Sva dodatna pitanja možete uputiti na adresu e-pošte: pos@hvar.hr.

Javni poziv i sva potrebna dokumentacija nalazi se ovdje.

Zahtjevi se podnose neposredno ili putem pošte na adresu: Grad Hvar, Milana Kukurina 2, 21450 Hvar, s naznakom – „ZAHTJEV ZA KUPNJU STANA IZ PROGRAMA POS-a – NE OTVARAJ“.

7. srpnja stupile su na snagu izmjene Odluke o uvjetima, mjerilima i postupku za utvrđivanje reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Grada Hvara, a možete ih vidjeti ovdje.

*Tekst je ažuriran 08.07.2021.

Sve javne pozive, natječaje i projekte koji se objavljuju u Hrvatskoj možete pratiti OVDJE.