Grad Solin ukrašavanje za blagdane
Izvor: solin.hr
ZGRADOnačelnik.hr
BLAGDANSKI UGOĐAJ

Grad Solin nagrađuje najljepše okićene domove i okućnice

Turistička zajednica grada Solina u predblagdansko vrijeme i ove godine poziva sve stanovnike grada Solina da što ljepše i prigodnije okite svoje kuće, okućnice i stvore najljepši blagdanski ugođaj.

Potrudimo se svi zajedno, neka i naš grad zablista – poručili su iz Turističke zajednice grada Solina.

Najbolje okićene kuće i okućnice koji će u ovim božićnim blagdanima zasjati u punom sjaju nagradit će se za prva tri osvojena mjesta sljedećim nagradama:

1. Poklon bon 'Tommy' u vrijednosti 1.000 kuna
2. Poklon bon 'Jadro' (proizvodnja i prodaja ukrasnog bilja) u vrijednosti 500 kuna
3. Poklon bon 'Emmezzeta' u vrijednosti 300 kuna

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe s prebivalištem u gradu Solinu koje u razdoblju od 01.12. 2022. do 12.12.2022. godine dostave fotografije okićenih prostora uz podatke pošiljatelja (ime i prezime, adresa i kontakt stanovnika) na jedan od slijedećih načina:

  • osobnim dolaskom ili poštom na adresu Turistička zajednica grada Solina, Ulica grada Vukovara 5A, 21210 Solin
  • e-mailom na adresu tz@solin-info.com
  • putem inbox-a službene Facebook stranice – Solin tourist board

Prijavom na natječaj, svaki autor jamči da su fotografije njegovo osobno autorsko djelo te za autentičnost lokacije i motiva, te dozvoljava reproduciranje fotografija na web-stranicama, publikacijama te u ostalim medijima, bez posebne dozvole ili naknade.

Nakon obrade svih prijava Povjerenstvo će odabrati deset lokacija koji ulaze u uži krug te će iste obići kako bi se utvrdili dobitnici nagrada. Dobitnici nagrada biti će objavljeni na službenim stranicama Turističke zajednice grada Solina do 19.12.2022.godine, a nagrade će se uručiti na prigodnom prijemu o čijem će datumu dobitnici biti pravovremeno obaviješteni.

Detalje natječaja možete vidjeti na web stranicama grada Solina.

Sve javne pozive, natječaje i projekte povezane s nekretninama koji se objavljuju u Hrvatskoj možete pratiti u podrubrici Projekti i natječaji. Klikom na # vaše županije možete lakše selektirati što vas zanima.