dizalo, lift, ugradnja dizala
Izvor: pexels.com
DODJELA BESPOVRATNIH SREDSTAVA

Grad Split objavio natječaj za ugradnju dizala u stambenim zgradama

Grad Split objavio je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora za radove ugradnje dizala u višeetažnim stambenim i stambeno-poslovnim građevinama na području Splita. Potpore će se dodjeljivati za radove ugradnje dizala unutar objekta ili uz dvorišno pročelje zgrade.

Tko se može prijaviti

Prijaviti se mogu (su)vlasnici ili predstavnici suvlasnika stambenih zgrada na području Splita koji imaju pripremljen glavni projekt odnosno troškovnik ili ugovor radova za radove ugradnje dizala. Iznos potpore je 3.000 kuna po stanu unutar zgrade odnosno ulaza i to za zgrade od četiri ili više katova.

Uvjeti koje prijavitelji moraju udovoljavati:

  • Punoljetne, fizičke osobe s prebivalištem na području Grada Splita
  • Zgrada se mora nalaziti na području Grada Splita
  • Posjedovanje dokaza o vlasništvu nad zgradom za koju se planira ugradnja dizala
  • Posjedovanje odgovarajućeg akta kojim se dopušta ugradnja dizala
  • Suglasnost svih suvlasnika za ugradnji dizala u zajedničku zgradu/ulaz

Kako se prijaviti

Prijava se podnosi u pisanom obliku na Prijavnom obrascu (obrazac 1), uz svu potrebnu dokumentaciju koju možete pronaći na web stranicama Grada Splita.

Prijava se predaje:

  • Neposredno u pisarnicu Grada Splita – Obala kneza Branimira 17
  • Preporučeno poštom – Grad Split, Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, redarstvo i mjesnu samoupravu, Odsjek za mjesnu samoupravu, Obala kneza Branimira 17, 21000 Split, s naznakom 'Javni poziv za dodjelu potpore za radove ugradnje dizala' NE OTVRATI

Sva dokumentacija za prijavu može se podići u Gradskoj upravi Grada Splita, 1. kat, soba broj 101 i 102. Obala kneza Branimira 17. ili preuzeti sa službene stranice Grada.

Rok za dostavu prijava je 30 dana od objave Javnog poziva na web stranicama Grada Splita, a zaključno s 18. ožujka 2021. godine.

Sve detalje ovog Javnog poziva kao i potrebne obrasce i traženu dokumentaciju možete pronaći na stranicama Grada Splita.

Ako ste predstavnik suvlasnika ili želite znati kako vaš predstavnik suvlasnika treba raditi i što treba znati, uključite se OVDJE. Ako želite znati više o pravima i obvezama suvlasnika u zgradi te pratiti ovu tematiku, kliknite OVDJE. A ako želite saznati rješenja vaših problema u zgradi, pročitati prave savjete, pratite OVDJE.