Grad Lepoglava
Izvor: lepoglava.hr
DEMOGRAFSKE MJERE

Lepoglava osigurala sredstva za rješavanje stambenog pitanja sugrađana

Grad Lepoglava raspisao je javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora mladim obiteljima za rješavanje njihovog stambenog pitanja na svojem području, a za 2021. Poziv je otvoren do 15. listopada 2021.

Grad Lepoglava nastavlja s provedbom demografskih mjera pružajući potporu mladim obiteljima koje žele riješiti svoje stambeno pitanje. Za tu je namjenu u proračunu osigurao 200.000 kuna koje će zainteresiranim mladim obiteljima podijeliti u okviru Javnog poziva za dodjelu bespovratnih potpora mladim obiteljima za rješavanje njihovog stambenog pitanja na području Grada Lepoglave za 2021. godinu.

Rok za podnošenje prijava počet će teći 4. listopada 2021. i trajat će do 15. listopada 2021. godine ili do objave obavijesti o zatvaranju Javnog poziva.

Mlade obitelji moći će, u okviru navedenog Javnog poziva, ostvariti potporu u iznosu do 50 posto prihvatljivih troškova, a najviše 40.000 kuna za sufinanciranje izgradnje obiteljske kuće odnosno za sufinanciranje kupnje obiteljske kuće ili stana na području Grada Lepoglave.

Cijeli javni poziv sa svim prilozima možete preuzeti ovdje.

Sve javne pozive, natječaje i projekte koji se objavljuju u Hrvatskoj možete pratiti OVDJE.

Pratite temu #POS OVDJE i vjerujemo da ćete pronaći korisne informacije. Sretno!