gradnja zgrade
Izvor: Freepik
JAVNI POZIV

Općina Cestica prikuplja zahtjeve za kupnju POS stana

Općina Cestica u Varaždinskoj županiji objavila je Javni poziv za prikupljanje pisanih zahtjeva za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Općine Cestica radi utvrđivanja Liste prvenstva.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje pisanih zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Općine Cestica u Sportskoj ulici. Pravo na podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Općine Cestica imaju svi građani - državljani Republike Hrvatske koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, odnosno nemaju odgovarajući stan.

Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu koji se može preuzeti sa službenih stranica Općine Cestica ili osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Cestica.

Zahtjev za kupnju stana s traženom dokumentacijom u prilogu dostavlja se putem pošte ili osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Cestica zaključno do 31. svibnja 2024. godine na adresu:

  • Općina Cestica
  • Dravska 1a
  • 42208 Cestica
  • a treba navesti - ime, prezime i adresu, uz napomenu - Zahtjev za kupnju stana iz Programa POS-a - Općina Cestica - NE OTVARAJ.

Sve dodatne informacije možete zatražiti putem e-maila karmen@cestica.hr ili na telefon 042/724-824.

Cijeli tekst Javnog poziva s detaljnim informacijama i potrebnom dokumentacijom možete pronaći na stranicama Općine Cestica.

Sadržaj podržava Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).

Pratite temu #POS i vjerujemo da ćete pronaći korisne informacije. Sretno!

Ne zaboravite se prijaviti i na newsletter ZGRADOnačelnik.hr-a kako bismo vas povremeno obavještavali o različitim događanjima koje organiziramo kao i drugim korisnim savjetima i informacijama povezanima s pravima i obvezama (su)vlasnika zgrada i kuća i lakšeg upravljanja i održavanja nekretnina.