tramvaj osijek
Izvor: blusch, Pixabay
PROGRAM POS

OSIJEK - kupnja stanova iz Programa POS

Raspisan je javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz programa društveno poticanje stanogradnje (POS) na području grada Osijeka radi utvrđivanja dodatne liste reda prvenstva. Poziv je otvoren do 31. kolovoza 2021.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje pisanih zahtjeva za kupnju stanova iz Programa POS-a na području Grada Osijeka, lokacija uz Vinkovačku cestu u Osijeku, sukladno Zakonu.

Pravo na podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Grada Osijeka imaju svi građani – državljani Republike Hrvatske koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, odnosno nemaju odgovarajući stan.

Javni poziv i svu dokumentaciju možete pronaći OVDJE.

Zahtjev za kupnju stana s traženom dokumentacijom u prilogu, dostavlja se isključivo putem pošte i to do 31. kolovoza 2021. na adresu:

  • AGENCIJA ZA PRAVNI PROMET I POSREDOVANJE NEKRETNINAMA
  • TRG ANTE STARČEVIĆA 3/1, 31000 OSIJEK
  • uz naznaku: „Ime, prezime i adresa – Zahtjev za kupnju stana iz Programa POS-a – Grad Osijek – NE OTVARAJ”

Bodovanje i uvrštavanje na Listu reda prvenstva provest će se u skladu s Odlukom o uvjetima, mjerilima i postupku za utvrđivanje reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Grada Osijeka.

Prijedlog dodatne Liste reda prvenstva te konačna dodatna lista objavit će se na oglasnoj ploči i na mrežnoj stranici APN-a.

Pratite temu #POS OVDJE i vjerujemo da ćete pronaći korisne informacije. Sretno!