Plitvička jezera
Izvor: Dima Burakov/Pixabay
JAVNI NATJEČAJ

Prijavite se na mjere za rješavanje stambenog pitanja

Općina Plitvička Jezera donijela je Odluku o raspisivanju javnog natječaja za prijavu na mjere za poticanje rješavanja stambenog pitanja na području Općine Plitvička Jezera za 2023. godinu.

Prijaviti se mogu osobe s prebivalištem na području Općine Plitvička Jezera, osobe koje su nekada imale prebivalište na tom području i imaju želju vratiti se te osobe koje se po prvi put žele doseliti na područje Općine.

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavne obrasce i priložiti dokumentaciju, a sve se može preuzeti na internetskim stranicama Općine Plitvička Jezera.

Ispunjeni obrasci i pripadajuća dokumentacija dostavlja se u zatvorenoj omotnici osobno ili poštom na adresu:

  • Općina Plitvička Jezera
  • Trg Sv. Jurja 6
  • 53230 Korenica
    • s napomenom – Prijava na natječaj – Poticanje rješavanja stambenog pitanja na području Općine Plitvička Jezera – ne otvaraj

Rok za predaju obrazaca i dokumentacije je do 13. travnja 2023. godine.

Dodatne informacije o ovom Javnom natječaju možete pronaći na web stranicama Općine Plitvička Jezera.

Sve javne pozive, natječaje i projekte povezane s nekretninama koji se objavljuju u Hrvatskoj možete pratiti u podrubrici Projekti i natječaji.

Ne zaboravite se prijaviti i na newsletter ZGRADOnačelnik.hr-a kako bismo vas povremeno obavještavali o različitim događanjima koje organiziramo kao i drugim korisnim savjetima i informacijama povezanima s pravima i obvezama (su)vlasnika zgrada i kuća i lakšeg upravljanja i održavanja nekretnina.