VRELOVOD
Izvor: HEP - Toplinarstvo
RADOVI NA VRELOVODU

Bez tople vode TRI TJEDNA - Donosimo i popis planiranih radova u Zagrebu!

iZ HEP-Toplinarstva mole građane za strpljenje i razumijevanje.

Zbog radova revitalizacije vrelovodne mreže u Kauzlarićevom prilazu, u naseljima Dugave i Jakuševac, od 16. lipnja do 7. srpnja neće biti toplinske energije, izvijestili su iz HEP-Toplinarstva.

POPIS PLANIRANIH OBUSTAVA TOPLE VODE U 2021. MOŽETE PREUZETI OVDJE

Riječ je o radovima koje provodi HEP-Toplinarstvo i koji su dio su kapitalnog projekta u sklopu kojeg se planira u razdoblju od 2021. do 2023. revitalizirati jedna trećina, odnosno 68,5 od ukupno 227,3 kilometara zagrebačke vrelovodne mreže. 

Ukupna vrijednost projekta je 700 milijuna kuna, od čega se 421,5 milijuna kuna financira bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

U HEP-Toplinarstvu kažu da sve informacije o projektu i planiranim obustavama isporuke toplinske energije građani mogu pronaći OVDJE.

Ističu kako radnici HEP-Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se radovi revitalizacije provedu u što kraćem roku, a krajnje kupce mole za strpljenje i razumijevanje.

Ako ste predstavnik suvlasnika ili želite znati kako vaš predstavnik suvlasnika treba raditi i što treba znati, uključite se OVDJE. Ako želite znati više o pravima i obvezama suvlasnika u zgradi te pratiti ovu tematiku, kliknite OVDJE. A ako želite saznati rješenja vaših problema u zgradi, pročitati prave savjete, pratite OVDJE.