Vrelovod
Izvor: pixabay.com
SEZONA RADOVA

Još četiri zagrebačka naselja ostaju bez tople vode

Radovi na toplinskom sustavu se zahuktavaju. Već šest zagrebačkih naselja imat će privremenu obustavu toplinske energije, odnosno neće imati tople vode. 

Zbog radova na centralnom toplinskom sustavu HEP-Toplinarstvo će privremeno obustaviti isporuku toplinske energije krajnjim kupcima u još četiri zagrebačka naselja:

  • Prečko od 16. lipnja 2021. u 22.00 sata do 17. lipnja 2021.
  • zapadni dio naselja Vrbani od 16. lipnja 2021. u 22.00 sata do 17. lipnja 2021.
  • Folnegovićo naselje od 21. lipnja 2021. do 23. lipnja 2021.
  • dio naselja Savica od 21. lipnja 2021. do 12. srpnja 2021.

Razlog obustave isporuke toplinske energije u Prečkom i Vrbanima su

  • radovi HEP-Toplinarstva na modernizaciji i automatizaciji šahta na Zagrebačkoj aveniji, čime će se, kažu, poboljšati rad i funkcioniranje vrelovodne mreže

Razlog obustave isporuke u dijelu naselja Savica (Zinke Kunc 1-3, Lastovska 2-4 i 6-10, Ljerke Šram 2-22) i Folnegovićevo naselje su:

  • radovi na revitalizaciji vrelovodne mreže u sklopu projekta sufinaciranog bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Isto tako, zbog radova revitalizacije vrelovodne mreže u Kauzlarićevom prilazu, u naseljima Dugave i Jakuševac, od 16. lipnja do 7. srpnja isto tako neće biti toplinske energije.

>>> Bez tople vode TRI TJEDNA - Donosimo i popis planiranih radova u Zagrebu!

Novosti o obustavama isporuke toplinske energije HEP Toplinarstva možete pratiti i OVDJE.

Ističu kako radnici HEP-Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se radovi revitalizacije provedu u što kraćem roku, a krajnje kupce mole za strpljenje i razumijevanje. 

Ako ste predstavnik suvlasnika ili želite znati kako vaš predstavnik suvlasnika treba raditi i što treba znati, uključite se OVDJE. Ako želite znati više o pravima i obvezama suvlasnika u zgradi te pratiti ovu tematiku, kliknite OVDJE. A ako želite saznati rješenja vaših problema u zgradi, pročitati prave savjete, pratite OVDJE.