O nama

Za svaku zgradu u vašem gradu!

Potres u Zagrebu i brojne poplave u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko godina jasno su pokazale koliko je ključno brinuti se o svojoj imovini. A za to treba imati informaciju. Zgradonačelnik.hr je ima!

Praksa je pokazala da postoji mnoštvo problema između stanara ((su)vlasnika i ostalih), upravitelja zgrada, komunalnih službi, izvođača radova, mjesnih odbora i tako dalje. Višegodišnjim kvartovskim naklapanjima o održavanju zgrade/ulaza, dobrim i lošim predstavnicima suvlasnika, gledanja u 'susjedovo dvorište' te manjka svijesti kolika je nekretnina obaveza i da većina ne zna koje su im obaveze i mogućnosti, došao je kraj.

Nakon potresa u Zagrebu i brojnih poplava po Hrvatskoj, grupa entuzijasta, susjeda i prijatelja, vlasnika i suvlasnika stanova, najmoprimaca i najmodavaca, predstavnika suvlasnika različitih profesija pokrenula je servis Zgradonačelnik.hr. U slobodno vrijeme Zgradonačelnikova ekipa istraživat će brojne portale, zakone, pravilnike i uredbe, natječaje, osluškivati probleme i pronalaziti rješenja a sve s ciljem da suživot u zgradi bude lakši, 'informiraniji' te da svi svoju imovinu održe u najboljem mogućem izdanju. Zgradonačelnik.hr želi približiti (su)vlasnicima prava i obveze, pružiti savjete na temelju najčešćih pitanja, dati sve potrebne informacije o tome kako se brinuti za vlastitu nekretninu, uputiti na natječaje kojima mogu financirati projekte u zgradama... Zgradonačelnik.hr kroz neko vrijeme planira donositi i pozitivne i uspješne primjere i projekte koje su pojedine zgrade napravile i provele ali i kroz društvene mreže i na druge načine potaknuti raspravu u javnosti o važnosti povezanih tema u kojoj će sudjelovati svi zainteresirani.

Ako i vi imate zanimljivu temu, važnu informaciju ili znate pisati, slobodno nam se javite na info@zgradonacelnik.hr.

Također, pokrenut će se i platforma koja će svima biti od velikog interesa, no zato je ipak potreban kapital. Stoga, ako želite dati podršku ovome projektu ili se oglasiti, javite se na marketing@zgradonacelnik.hr.

Nositelj projekta do 31.12.2020.: Kiboke studio, Zagreb (LinkedIn)

Nositelj projekta od 1.1.2021.: Imanas4 d.o.o., OIB: 01716136362

 

 

NAPOMENA: Zgradonačelnik.hr kao ni sve povezane online platforme (Facebook, LinkedIn itd) nema veze ni s politikom niti političkim djelovanjem.