Pravila privatnosti

Ova Pravila privatnosti daju Vam informacije o obradi Vaših osobnih podataka koje prikupljamo kada posjećujete naše internetske stranice.

Opće informacije

Ova Pravila privatnosti daju Vam informacije o obradi Vaših osobnih podataka koje prikupljamo kada posjećujete naše internetske stranice. U prikupljanju i obradi tih informacija djelujemo kao voditelj obrade u smislu kako je isti definiran Općom uredbom o zaštiti podataka te smo obvezni pružiti Vam informacije o nama, zašto i kako obrađujemo Vaše osobne podatke kao i o pravima koja imate glede svojih osobnih podataka.

Voditelj obrade

Mi smo Imanas4 d.o.o. iz Zagreba a ova Politika o privatnosti primjenjuje se na sve internetske stranice u našem vlasništvu. Ako nas želite kontaktirati s svezi obrade i korištenja Vaših osobnih podataka možete to učiniti

 • putem e-maila na: info@zgradonacelnik.hr
 • putem pošte na adresu: Ulica Ivana Stožira 2, HR-10000 ZAGREB, Republika Hrvatska

Kako prikupljamo i obrađujemo vaše osobne podatke

Prilikom Vašeg korištenja naših internetskih stranica vaše osobne podatke možemo prikupljati na više načina npr. kada nam postavljate upit putem naših internetskih stranica, kada sudjelujete u našim Posebnim projektima a čak i kad samo pregledavate stranice. Niže možete pronaći potrebne informacije o načinima kako se podaci prikupljaju.

Koje osobne podatke prikupljamo?

Prikupljamo Vaše:

 • identifikacijske podatke (ime i prezime);
 • podatke za kontakt (broj telefona, e-mail);
 • lokacijske podatke (grad)
 • podatke prikupljene korištenjem kolačića

Kada posjećujete naše internetske stranice

Kada posjećujete naše internetske stranice kako bi saznali više o nama i našim proizvodima, odnosno, pregledali informacije koje stavljamo na stranice, koristimo kolačiće s ciljem da osiguramo optimalno funkcioniranje stranica, prikupimo korisne informacije o posjetiteljima koje će nam omogućiti da dalje unaprijedimo svoje usluge kao i radi toga da općenito unaprijedimo korisničko iskustvo.

Kolačići mogu na vaš preglednik biti instalirani od strane Imanas4 ili od treće strane, primjerice oglašivača. Za više informacija o načinu i svrhama korištenja kolačića predlažemo da pogledate našu Politiku korištenja kolačića.

Kada postavljate upit putem naših internetskih stranica

Kada postavljate upit putem naših internetskih stranica (npr. korištenjem obrasca za upite), tražimo vas da informaciju o vašem imenu i prezimenu te e-mail adresi. Za potrebe pružanja kvalitetnije odgovora na vaš upit možemo vas zatražiti i dodatne podatke (poput broja telefona).

Koristimo navedene informacije kako bi smo odgovorili na vaš upit, uključivo i kako bi vam pružili sve zatražene informacije o našim uslugama. Možemo vas kontaktirati više puta e-mailom nakon zaprimanja vašeg upita kako bi osigurali da ste dobili informacije koje su vam potrebne, odnosno, da ste zadovoljni dobivenim odgovorom. Pravna osnova za navedeno je naš legitimni interes da vam pružimo točne informacije prije moguće prodaje.

Vaše osobne podatke koje smo zaprimili putem postavljenog upita na našim internetskim stranicama ćemo čuvati za vrijeme dok međusobno komuniciramo u svezi odgovora na vaš upit, odnosno, pružanja informacija o našim uslugama. Po proteku 12 mjeseci od zadnje komunikacije izbrisati ćemo sve vaše osobne podatke. Navedeno ne utječe na vaše pravo da u bilo kojem trenutku ranije zatražite da obrišemo vaše osobne podatke iz naših evidencija.

Sudjelovanje u Posebnim projektima

Kada se prijavite za sudjelovanje u nekom od Posebnih projekata dostupnih na našim internetskim stranicama možemo obrađivati Vaše osobne podatke koji se nam potrebni za realizaciju Posebnog projekta za sudjelovanje u kojem ste se prijavili. Više o obradi osobnih podataka u Posebnim projektima možete pronaći u odgovarajućoj obavijesti o privatnosti koja se odnosi na pojedini posebni projekt.

Dostava newslettera

Kada se prijavite na naš newsletter zatražit ćemo vas podatak o vašem imenu i vašu e-mail adresu.

Zatražit ćemo vašu potvrdu da možemo koristiti vaše ime i e-mail adresu kako bi vam dostavili naš newsletter s informacijama za koje smatramo da bi vam mogle biti interesantne. Svoju privolu možete povući u bilo kojem trenutku i prestat ćemo vam slati newsletter.

Što radimo s prikupljenim podacima?

Vaši se podaci pohranjuju u našoj bazi podataka i koristimo ih za svrhe navedene u prethodnim točkama ovih Pravila. Iz istih razloga Vaše podatke činimo dostupnim nekim našim poslovnim partnerima.

Kako bi osigurali povjerljivost Vaših osobnih podataka, s poslovnim partnerima kojima činimo Vaše osobne podatke dostupnim, sklapamo odgovarajuće ugovore kojima se specificiraju zaštitne mjere koje su isti obvezni primijeniti u obradi osobnih podataka. Više o zaštitnim mjerama koje se koriste te o poslovnim partnerima kojima podaci mogu biti dostupni, možete saznati ako nas kontaktirate na e- mail: info@zgradonacelnik.hr.

Vaši podaci se u pravilu ne čine dostupnim izvan Europskog gospodarskog područja (EGP). U iznimnim situacijama kad će takav prijenos podataka biti potreban Imanas4 će poduzeti prikladne zaštitne mjere kako bi osigurao da vaši osobni podaci budu zaštićeni približno kao u EGP.

Imanas4 ne koristi prikupljene podatke za automatizirano pojedinačno donošenje odluka, uključujući izradu profila iz čl. 22. Opće uredbe o zaštiti podataka.

Vaša prava glede Vaših podataka:

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka možete:

 • zatražiti od nas informaciju koje Vaše podatke obrađujemo i na koji način;
 • zatražiti da Vam dostavimo kopiju tih podataka;
 • zatražiti da ih da Vaše osobne podatke ispravimo ako su netočni;
 • zatražiti da Vaše osobne podatke izbrišemo ili zastanemo obrađivati (što ćemo i učiniti ako nas zakon ili neki drugi propis ne obvezuje da postupimo drugačije);
 • zatražiti da Vaše podatke prenesemo drugom voditelju obrade ako je isto primjenjivo;
 • prigovoriti načinu na koji obrađujemo Vaše osobne podatke ako smatrate da to ne radimo na prikladan način.

Svoja prava glede osobnih podataka možete realizirati na način da nam dostavite Vaš zahtjev na adresu: Imanas4 d.o.o, Ulica Ivana Stožira 2‚ 10000 Zagreb, ili na e-mail: info@zgradonacelnik.hr

Vašu privatnost shvaćamo ozbiljno i svaki zaprimljeni zahtjev će biti pažljivo razmotren te će Vam na isti biti odgovoreno.

Vaše pravo na prigovor:

Ako imate niste zadovoljni načinom na koji koristimo Vaše podatke, predlažemo da prvo kontaktirate nas kako bismo otklonili problem, ali također možete kontaktirati Agenciju za zaštitu osobnih podataka putem internetske stranice agencije www.azop.hr ili pisanim putem na adresu:

Agencija za zaštitu osobnih podataka
Selska cesta 136
HR - 10000 ZAGREB

Ažuriranje ovih Pravila

Redovito pregledavamo i kada je prikladno, kako se naše usluge i korištenje osobnih podataka razvijaju, povremeno ažuriramo ova Pravila privatnosti. U slučaju da želimo koristiti Vaše osobne podatke na način koji ranije nismo identificirali, kontaktirat ćemo Vas kako bismo vam pružili informacije i ako je potrebno, zatražili vaš pristanak. Savjetujemo vam da redovito posjećujete ova Pravila kako bi ste mogli dobiti aktualne informacije o načinu na koji obrađujemo Vaše osobne podatke.