uređenje stana
Izvor: nikitabuida/Freepik
ZGRADOnačelnik.hr
ZGRADOnačelnik.hr na Ambienti

'Džaba' vama vaša 4 zida, ako ne pazite na cijelu 'zgradu'!

Uređenje stana je važno jer tako stvaramo osjećaj doma. No, može stan biti najljepši na svijetu, ali ako zgrada 'ne štima', džaba vam sve! Dođite na Ambientu, održat ćemo predavanje i okrugli stol o trenutno gorućim pitanjima!

Želimo naglasiti TRI ključne stvari. 

 • PRVO - pozivamo Vas na Ambientu, na tematski dio ZGRADOnačelnik.hr-a (o tome saznajte u tekstu)
 • DRUGO - molimo da ispunite anonimnu anketu o (ne)zadovoljstvu životom u vašoj zgradi. Ispunjavanjem ove ankete pomoći ćete nam da lakše odabiremo teme o kojima ćemo pisati i o kojima ćemo govoriti u javnosti. Anketa će biti otvorena do kraja 2023., no prve rezultate bismo voljeli iznijeti na tematskom dijelu ZGRADOnačelnik.hr-a na sajmu Ambienta, 28.9.

ISPUNITE ANKETU

 • TREĆE - dijelimo 70 ulaznica za Ambientu za tematski dio ZGRADOnačelnik.hr-a uz obaveznu prijavu putem linka najkasnije do srijede, 27.9. do 14h (na linku su objašnjeni detalji ulaska)

ISPUNITE PRIJAVNICU

Tema predavanja i okruglog stola

Ekipa ZGRADOnačelnik.hr-a poziva sve suvlasnike, upravitelje, sve one koje zanima problematika zgrada i zgradarstvo općenito, na tematski dio programa 50. međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta!

Tematski dio ZGRADOnačelnik-hr-a održat će se:

Četvrtak, 28.9.2023.
s početkom u 17:30 sati  
pozornica Paviljona 9/Ambienta na Zagrebačkom Velesajmu

Program:

17:30 - 17:45 - Pozdravi i uvod u panel - Ana Leko Vučković, ZGRADOnačelnik.hr

 • 'Džaba' vama vaša 4 zida, ako ne pazite na cijelu 'zgradu'!

17:45 - 18:45 - Panel rasprava - Uređena zgrada VS Uređen stan

Panelisti:

 • Željko Uhlir, državni tajnik Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine i predstavnik suvlasnika
 • Marko Porobija, odvjetnik, Porobija & Špoljarić
 • Domagoj Šešok, Udruga upravitelj, Direktor Sektora tehničkih poslova GSKG-a
 • Vesna Bukarica, stručnjakinja za energetsku učinkovitost i voditeljica Odjela za energetsku učinkovitost Energetskog Instituta Hrvoje Požar
 • Sanja Pamuković, licencirana arhitektica i predstavnica suvlasnika
  • Moderator: Tin Bašić, ZGRADOnačelnik.hr

Panel će se baviti trenutno gorućim pitanjima i problemima u zgradama. Često imamo slučajeve gdje suvlasnici jako paze na svoje stanove, ulažu u njih silne novce i jako su osjetljivi na ambijent u kojemu žive, a zgrada u kojoj se nalaze propada, ne održava se i ne ulaže se u nju.

Eminentni stručnjaci će na panelu govoriti o pravima i obvezama suvlasnika u zgradama, kako riješiti probleme i zgradu dovesti u red.

Naravno, posebno je potrebno napomenuti kako uređena zgrada znači i vrjedniji stan.

Vidimo se na Ambienti!