zgrada
Izvor: snowing/Freepik
ZGRADOnačelnik.hr
RJEŠAVANJE PROBLEMA

ISPUNITE ANKETU - Jeste li zadovoljni životom u zgradi

ZGRADOnačelnik.hr moli sve koji žive u zgradama u Hrvatskoj da ispune anketu. Osim što ćemo dobiti uvid u stanje zgrada u RH, s dobivenim rezultatima ćemo i lakše i jednostavnije secirati goruće probleme u zgradi te napisati savjetodavne tekstove koji će pomoći u rješavanju tih problema.   

Svaka zgrada ima svoje probleme i vlastita rješenja tih problema. No, velika većina problema odnose se na iste ili slične stvari. A da bismo još kvalitetnije i još bolje mogli savjetovati suvlasnike u višestambenim zgradama u cijeloj Hrvatskoj, molimo da ispunite anonimnu anketu o (ne)zadovoljstvu životom u vašoj zgradi.

ISPUNITE ANKETU

Ispunjavanjem ove ankete pomoći ćete nam da lakše odabiremo teme o kojima ćemo pisati i o kojima ćemo govoriti u javnosti. Anketa će biti otvorena do kraja 2023., a prve rezultate bismo voljeli iznijeti na tematskom dijelu ZGRADOnačelnik.hr-a na sajmu Ambienta, 28.9. 2023. godine.

Hvala svima!

Pridružite nam se 28. rujna 2023. u 17:30 sati na Ambienti! Pripremili smo vam besplatne ulaznice!

Uređenje stana je važno jer tako stvaramo osjećaj doma. No, može stan biti najljepši na svijetu, ali ako zgrada 'ne štima', džaba vam sve!

Dođite na Ambientu 28.9. i poslušajte zanimljivo predavanje i okrugli stol koji vam je pripremila ekipa ZGRADOnačelnik.hr-a. Bit će govora o trenutno gorućim pitanjima suvlasništva!

I ne zaboravite: 'Džaba' vama vaša 4 zida, ako ne pazite na cijelu 'zgradu'!

Potražite više detalja
o ovom našem tematskom bloku na Ambienti i o načinu prijave.

Kada vam je potreban savjet, informacija vezana uz vašu nekretninu, neka vam ZGRADOnačelnik.hr bude centralna točka.

Ako vam treba dnevni podsjetnik na prava i obveze suvlasnika u zgradi pratite nas na društvenim mrežama - Facebooku i LinkedInu. Također poslušajte i pogledajte zanimljivosti koje smo vam pripremili na našem YouTube kanalu i u emisiji ZGRADOnačelnik. A svakako se prijavite i na mjesečni newsletter.

Ako ste pak predstavnik suvlasnika ili želite znati kako vaš predstavnik suvlasnika treba raditi i što treba znati te postaviti upit i dobiti raznovrsne odgovore članova grupe, uključite se u Facebook grupu PREDSTAVNICI SUVLASNIKA.

A kada vam je uistinu potrebna pomoć i ne znate kako dalje, obratite nam se za SAVJET i proučite naše usluge.