Hvar
Izvor: Dieter/Pixabay
POTPISAN UGOVOR

POS-ovi stanovi gradit će se i na Hvaru

Projekt koji je započet prije dvije godine dobio je svoj epilog. Potpisan je ugovor između Grada Hvara i Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) što je važan korak u nastavku projekta. 

Dragan Hristov, direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama i gradonačelnik Hvara Rikardo Novak su u utorak, 9. svibnja, u Zagrebu potpisali predugovor za izgradnju POS-ovih stanova na predjelu Šamoreta Dolac u Hvaru.

Svečanosti potpisivanja predugovora, koji je važan korak u nastavku zahtjevnog projekta započetog prije dvije godine, prisustvovali su i Josipa Tokić, pomoćnica direktora APN-a i pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Grada Hvara Nino Pijanović.

U daljnjoj realizaciji Programa POS-a na području Grada Hvara slijedi prijenos zemljišta na APN te raspisivanje javne nabave za odabir projektanta od strane Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama.

Pratite temu #POS i vjerujemo da ćete pronaći korisne informacije. Sretno!

Sadržaj podržava Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).

Ne zaboravite se prijaviti i na newsletter ZGRADOnačelnik.hr-a kako bismo vas povremeno obavještavali o različitim događanjima koje organiziramo kao i drugim korisnim savjetima i informacijama povezanima s pravima i obvezama (su)vlasnika zgrada i kuća i lakšeg upravljanja i održavanja nekretnina.