anketa, istraživanje
Izvor: Andreas Breitling/Pixabay
ZGRADOnačelnik.hr
ISTRAŽIVANJE

POZIV PREDSTAVNICIMA SUVLASNIKA RH– Istraživanje o problematici stanovanja u višestambenim zgradama

Institut za društvena istraživanja u Zagrebu u sklopu projekta Kvaliteta života u stambenim naseljima iz socijalističkog i postsocijalističkog razdoblja: komparativna analiza između Slovenije i Hrvatske (2020.-2023.) istražuje kvalitetu života u stambenim naseljima iz socijalističkog i postsocijalističkog razdoblja te mogućnosti njihove obnove.

U sklopu projekta provodi se online istraživanje u suradnji s edukativno-savjetodavno-informativnim servisom ZGRADOnačelnik.hr u kojem će sudjelovati predstavnici suvlasnika diljem Hrvatske.

Anketa će obuhvaćati:

  • uvide u problematiku stanovanja u višestambenim zgradama
  • probleme s kojima se susreću prilikom predstavljanja suvlasnika i održavanja zgrada
  • kvalitetu suradnje s upraviteljskim tvrtkama
  • planove za budućnost vezane uz energetsku obnovu

Anketa je anonimna, a rezultati istraživanja poslužit će za izradu relevantnih znanstvenih studija i kao podloga za izradu smjernica za razvoj javnih politika u području stanovanja. Osim toga, kad rezultati budu obrađeni i spremni, ZGRADOnačelnik.hr će ih objaviti u suradnji s Institutom za društvena istraživanja.

Anketiranje predstavnika suvlasnika počinje 4. studenog 2021., a link za ispunjavanje ankete biti će dostupan do 30. studenog 2021.

Ako želite da se Vaš glas i Vaši problemi čuju pripremite se i odazovite ovom pozivu u što većem broju. Naravno, kada anketa bude aktivna link ćemo objaviti u Facebook grupi Predstavnici suvlasnika. 

Kada vam je potreban savjet, informacija vezana uz vašu nekretninu, neka vam ZGRADOnačelnik.hr bude centralna točka.

Ako vam treba dnevni podsjetnik na prava i obveze suvlasnika u zgradi pratite nas na društvenim mrežama - Facebooku i LinkedInu. Također poslušajte i pogledajte zanimljivosti koje smo vam pripremili na našem YouTube kanalu i u emisiji ZGRADOnačelnik. A svakako se prijavite i na mjesečni newsletter.

Ako ste pak predstavnik suvlasnika ili želite znati kako vaš predstavnik suvlasnika treba raditi i što treba znati te postaviti upit i dobiti raznovrsne odgovore članova grupe, uključite se u Facebook grupu PREDSTAVNICI SUVLASNIKA.

A kada vam je uistinu potrebna pomoć i ne znate kako dalje, obratite nam se za SAVJET i proučite naše usluge.