Žuti spremin
Izvor: cistoca.hr
ZAGREBAČKA ČISTOĆA

Predstavnici suvlasnika u Zagrebu, prijavite se za dodjelu žutih spremnika za plastiku

Prilikom apliciranja za žuti spremnik, iz Čistoće mole predstavnike suvlasnika da razmotre i dosadašnje volumene spremnika za odvojeno prikupljanje otpadnog papira i biootpada

Zagrebačka Čistoća poziva sve predstavnike suvlasnika u Zagrebu da se obrate u Zagrebački holding, podružnicu Čistoća za dodjelu spremnika od 1.100 litara za odvojeno prikupljanje otpadne plastične i metalne ambalaže. Riječ je, dakle, o žutim spremnicima.

Uvjet je da se spremnici za odvojeno prikupljanje moraju nalaziti na obračunskom mjestu kod korisnika usluge te da na dan odvoza budu dostupni za pražnjenje.

Predstavnici suvlasnika zamolbu za spremnikom mogu poslati na adresu:

  • Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća
    • Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb, ili
  • putem e-maila: cistoca©zgh.hr ili
  • pozivnog centra na broju: 072 500 400

Prilikom apliciranja za žuti spremnik, iz Čistoće mole predstavnike suvlasnika da razmotre i dosadašnje volumene spremnika za odvojeno prikupljanje otpadnog papira i biootpada, kako bi svi spremnici za odvojeno odlaganje reciklabilnog otpada bili volumenom usklađeni potrebama stanara.

Više o temi otpada i recikliranja možete pročitati:

>>> U koju kantu baciti tetrapak ili žarulju? Ovisi u kojem ste gradu

>>> OZNAKE NA AMBALAŽI - Koje su i što znače

>>> Što je recikliranje i zašto je važno odvajati otpad u kućanstvu

>>> Cijene odvoza otpada bit će više, a smeća će biti posvuda

Ako ste predstavnik suvlasnika ili želite znati kako vaš predstavnik suvlasnika treba raditi i što treba znati, uključite se OVDJE. Ako želite znati više o pravima i obvezama suvlasnika u zgradi te pratiti ovu tematiku, kliknite OVDJE. A ako želite saznati rješenja vaših problema u zgradi, pročitati prave savjete, pratite OVDJE.