cesta
Izvor: Freepik
POTICANA STANOGRADNJA

Zbog POS zgrade u Trogiru, Grad uređuje pristupnu prometnicu

S obzirom na to da se planira izgradnja POS zgrade u Trogiru, Grad je na sjednici aktualnog saziva Gradskog vijeća Grada Trogira donio odluku o izgradnji pristupne prometnice sa svom pratećom infrastrukturom za zgradu iz programa POS-a koja će se graditi u Planom. 

Prije nekoliko dana održana je 23. sjednica aktualnog saziva Gradskog vijeća Grada Trogira. Os 17 točaka dnevnog reda dijelu građana je bila najzanimljivija upravo zadnja - odluka o izgradnji pristupne prometnice sa svom pratećom infrastrukturom za zgradu iz programa POS-a koja će se graditi u Planom.

Trenutno je pri samom kraju izrada projekta za POS stanove te preostaje još definirati dio vezan uz HEP-ove instalacije. Do srpnja bi trebao biti predan zahtjev za građevinsku dozvolu, a onda do kraja godine u optimalnoj dinamici i sami radovi.

- Cesta već ima izrađen projekt i dozvolu. U procesu smo osiguravanja sredstava i vjerujem da će do kraja godine započet i projekt izgradnje POS stanova i izgradnja ceste. Cesta će se raditi o trošku Grada i radit će se paralelno s glavnim projektom, samo će se finalno uređenje, asfalt i signalizacija raditi nakon završetka radova na zgradi POS-a - rekao je gradonačelnik Ante Bilić, a objavljeno je na mrežnim stranicama Grada Trogira.

Sadržaj podržava Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).

Pratite temu #POS i vjerujemo da ćete pronaći korisne informacije. Sretno!

Ne zaboravite se prijaviti i na newsletter ZGRADOnačelnik.hr-a kako bismo vas povremeno obavještavali o različitim događanjima koje organiziramo kao i drugim korisnim savjetima i informacijama povezanima s pravima i obvezama (su)vlasnika zgrada i kuća i lakšeg upravljanja i održavanja nekretnina.