okrugli stol
Izvor: REGEA SMAFIN
PRIJAVITE SE

Okrugli stol o financiranju zelene tranzicije u višestambenim zgradama i industriji

Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) organizira Okrugli stol na temu financiranja zelene tranzicije u višestambenim zgradama i industriji te sinergiji s inicijativom Novi europski Bauhaus. 

Okrugli stol će se održati kao virtualno događanje tijekom dva dana, 13. i 14. travnja s početkom u 9 h, a kroz tri tematska bloka dionici iz privatnog i javnog sektora razgovarat će o izazovima i mogućnostima financiranja mjera energetske učinkovitosti u zgradarstvu i poslovnom sektoru.

Na stranicama SMAFIN okruglog stola pogledajte PROGRAM za oba dana - 13. travnja i 14. travnja. Za besplatno sudjelovanje se možete prijaviti ispunjavanjem prijavnog obrasca.

Okrugli stol se organizira u okviru aktivnosti europskog projekta SMAFIN (Supporting smart financing implementation for energy efficient Balkan Buildings) financiranog kroz program Obzor 2020, a koji u Hrvatskoj operativno provodi REGEA. Organizacijom niza okruglih stolova koji obrađuju aktualne teme vezano uz financiranje mjera energetske učinkovitosti u zgradarstvu i poslovnom sektoru, REGEA radi na stvaranju okvira za kontinuiranu suradnju javnih i privatnih dionika te unaprjeđivanje postojećih politika i praksi vezanih uz ulaganja u energetsku učinkovitost i zelenu tranziciju.

Cilj SMAFIN okruglog stola o financiranju zelene tranzicije u višestambenim zgradama i industriji te sinergiji s inicijativom Novi europski Bauhaus je potaknuti dijalog između ključnih hrvatskih dionika na temu poboljšanja dostupnosti financijskih sredstava za investicije u mjere energetske učinkovitosti.

REGEA SMAFIN okrugli stol - travanj 2022

Ova je publikacija ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze

EU disclaimer

SMAFIN

*Tekst je nastao u suradnji s partnerom Regionalna energetska agencija sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) koja podržava rad ZGRADOnačelnik.hr-a

REGEA tim posljednjih je trinaest godina provela više od 50 EU projekata za koje je osigurano preko 500 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije. Pod vodstvom REGEA-e realizirane su brojne projektne investicije ukupne vrijednosti čak 950 milijuna kuna.

REGEA